LOGOPEDIEPRAKTIJK VAN GOOL

TEL. 06 4848 0356

LOGOPEDIEPRAKTIJK VAN GOOL

TEL. 06 4848 0356
Logo Logopediepraktijk van Gool

LOGOPEDIEPRAKTIJK

TEL. 06 4848 0356

VAN GOOL

Barendrecht logopediepraktijk
Tel. 0180-618815
BARENDRECHT LOGOPEDIEPRAKTIJK
Tel. 0180-618815
Tel. 0180-618815
BARENDRECHT
LOGOPEDIEPRAKTIJK
Logo Barendrecht Logopediepraktijk
BARENDRECHT LOGOPEDIEPRAKTIJK
BARENDRECHT LOGOPEDIEPRAKTIJK
Ga naar de inhoud
Barendrecht Logopediepraktijk

Marcella Chung

In 2006 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn studie heb ik verschillende stages gelopen, o.a. bij de GGD en in een vrijgevestigde praktijk in Rotterdam. Na mijn opleiding ben ik direct aan de slag gegaan bij Barendrecht Logopediepraktijk.

Ik werk hier met veel plezier zowel met kinderen als met volwassenen met uiteenlopende problematiek en ben extra geschoold in adem/stemproblemen, spraak/taalstoornissen, OMFT en Manuele Facilitatie van de Larynx (massage op en rond het strottenhoofd). Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF), sta ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici en ik ben lid van een kwaliteitskring. Jaarlijks volg ik cursussen zodat ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen binnen de logopedie.

Ik werk op maandag en woensdag en ben te bereiken op marcella@barendrechtlogopediepraktijk.nl.

Marieke Roobol-Ouwerkerk

In 2004 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn opleiding heb ik meerdere stages gelopen waaronder in een ziekenhuis, het speciaal basisonderwijs en in een vrijgevestigde praktijk (gespecialiseerd in dyslexie). Hier is ook mijn interesse ontstaan in het behandelen van lees- en spellingsproblematiek. Na mijn afstuderen ben ik gaan werken in deze praktijk waar ik nog steeds met veel plezier diverse logopedische problematieken behandel, bij zowel kinderen als volwassenen. In de afgelopen jaren heb ik mij bijgeschoold in OMFT, lees- en spellingsproblemen en articulatiestoornissen.

 
Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF), sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en ik ben lid van een kwaliteitskring. Ik ben werkzaam op de woensdag in Heerjansdam en vrijdag in Barendrecht.

Ik ben bereikbaar per email op marieke@barendrechtlogopediepraktijk.nl.

Esther van Gool - de Meulder

In 1996 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Windesheim te Zwolle. Na mijn studie ben ik werkzaam geweest op diverse locaties, zoals het Verpleeghuis, de GGD en GGZ en in mijn eigen praktijken in Harderwijk en Ermelo.
Vanaf 2014 kreeg ik de kans om praktijkhouder te worden van Barendrecht en Heerjansdam Logopediepraktijk en heb ik deze uitdaging met beide handen aangegrepen.
Aangezien ik zelf inmiddels in Drenthe woon kan ik niet behandelen in Barendrecht. Ik werk zelf in Bovensmilde en mijn praktijk daar staat bekend onder de naam Logopediepraktijk van Gool. Ik manage Barendrecht Logopediepraktijk op afstand en dit kan ik alleen maar doen door de goede samenwerking met Marcella en Marieke. Wij zijn al jaren een hecht team, waar ik heel trots op ben.
Alle nieuwe aanmeldingen en veel telefoontjes komen bij mij terecht, daardoor kunt u contact met mij krijgen. U kunt mij natuuurlijk ook direct benaderen voor vragen of meldingen. Dit kan op tel. 06-48480356 of via de email info@barendrechtlogopediepraktijk.nl.
Barendrecht Logopediepraktijk
Terug naar de inhoud